Поліцейські Сумщини змагалися у стрільбі

02.05.2019

Змагання відбулися в трьох категоріях – особистій жіночій першості, особистій чоловічій першості та в командному заліку.

У змаганнях з практичної стрільби брали участь представники та команди підрозділів апарату ГУНП, структурних та територіальних підрозділів поліції Сумщини. Привітав учасників начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в області Сергій Терещенко.

Після короткого інструктажу з техніки безпеки при поводженні зі зброєю, учасники приступили до змагань. Турнір видався «гарячим» на емоції та враження. Відтак, кожне влучне попадання у мішень віталось захопленими вигуками та оплесками, самі ж стрільці з гумором коментували власні промахи.

Врешті-решт, по результатах змагань суддівська колегія розподілила призові місці наступним чином: ІІІ місце в особистій першості серед жінок посіла Анісімова Наталія (Сумський районний відділ поліції); ІІ місце в особистій першості серед жінок завоювала Костенко Тетяна (РПСПОП „Суми”); Найвищу сходинку п‘єдесталу в особистій першості серед жінок залишила за собою Іванченко Олена (Конотопський відділ поліції). «Бронзу» у чоловіків виборов Мищишин Ігор (УКЗ ГУНП); «срібло» — у Бойка Дмитра (управління „КОРД”); «золото» — у Печенюка Дмитра (УІАП ГУНП). У командному заліку ІІІ місце виборола команда Конотопського ВП. Другу сходинку п‘єдесталу завоювала команда УКЗ ГУНП. Перше місце заслужено посіла команда Управління „КОРД”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: