Микола Клочко розповів, коли збирається звільнятися

03.05.2019

Одразу ж після оголошення попередніх результатів виборів президента кілька голів облдержадміністрацій написали заяви на звільнення. Але очільник Сумщини Микола Клочко на такий крок не пішов. Чому — пояснив так:

«- Чому не пішли зі свого посту, коли дізналися, що виграв не «ваш» президент?

– Згідно з діючим законодавством, голова ОДА після інавгурації нового президента пише заяву на звільнення. Жодна заява, яка до цього часу написана моїми колегами, а їх якщо я не помиляюсь, 4 або 5, ще навіть не розглянута в Кабміні. Тому це такі емоційні кроки, можливо. Але я буду діяти відповідно до діючого законодавства. А ще є кілька важливих справ.

– Наприклад?

– Є питання по Охтирській ЦРЛ, там треба ремонт доробити, утеплення. Наприкінці травня буде «Слобожанський міст», там варто вирішити важливі питання з іноземними партнерами. Потім – напишу заяву, як того вимагає законодавство.

– Коли підете з посади, чим плануєте займатись?

– У мене є декілька пропозицій…

– Це політика чи бізнес?

– Ну є одна, певно що політична пропозиція, але це не державне управління, і є пропозиція займатися певним напрямком по бізнесу. Але я ще думаю. Ще не вирішив для себе.

– У нардепи цього року будете балотуватися?

– Ні, точно ні. По «мажоритарці» на ці вибори не планував навіть йти і не піду, це 100%».

Нагадаємо, Микола Клочко є головою Сумської ОДА від 17 січня 2015 року, до цього майже рік очолював Сумську обласну раду VІ скликання.

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: