Патрульні виклали відео, як рятували водія після ДТП

03.05.2019

Як ми повідомляли, нещодавно патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Івана Сірка. Уже за декілька хвилин інспектори прибули на місце автопригоди. Поліцейські попередньо встановили, що 36-річний водій автомобіля Toyota Corolla здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з Ford Transit під керуванням 39-річної жінки, після чого виїхав за межі проїжджої частини.

Підійшовши до автомобіля Toyota, патрульні відразу побачили багато крові під ногами водія. Стан чоловіка кожної секунди погіршувався, він почав втрачати свідомість. Охоронці порядку кинулися негайно надавати першу домедичну допомогу та викликали швидку.

До приїзду бригади медиків патрульні поліцейські перетягнули кінцівку джгутом та зупинили кровотечу. Громадянина госпіталізували до лікарні.

На місце ДТП інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Проводиться перевірка.

Патрульні надали домедичну допомогу водієві, який потрапив у ДТП

Патрульні надали домедичну допомогу водієві, який потрапив у ДТПВІДЕО: https://bit.ly/2PIYWjwНещодавно патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Івана Сірка. Уже за декілька хвилин інспектори прибули на місце автопригоди. Поліцейські попередньо встановили, що 36-річний водій автомобіля Toyota Corolla здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з Ford Transit під керуванням 39-річної жінки, після чого виїхав за межі проїжджої частини.Підійшовши до автомобіля Toyota, патрульні відразу побачили багато крові під ногами водія. Стан чоловіка кожної секунди погіршувався, він почав втрачати свідомість. Охоронці порядку кинулися негайно надавати першу домедичну допомогу та викликали швидку.До приїзду бригади медиків патрульні поліцейські перетягнули кінцівку джгутом та зупинили кровотечу. Громадянина госпіталізували до лікарні.На місце ДТП інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Проводиться перевірка.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Пʼятниця, 3 травня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: