ТОВ «Сумимостобуд» почало монтаж центральної балки на мосту в Климентовому

03.05.2019

Лідер будівництва та ремонту дорожніх комунікацій ТОВ «Сумимостобуд» сьогодні, 3 травня, почало монтаж металевої балки на мосту в селі Климентове Охтирського району, що на автодорозі Н-12 Суми-Полтава.

Це одні із головних і найскладніших робiт, для виконання яких компанією, що займається реконструкцією цього об’єкту,  була задіяна унікальна спецтехніка — два колісні крани,  здатні підіймати до 70 тонн вантажу. Роботи проходять під постійним контролем Служби автомобiльних дорiг у Сумськiй областi.

Нагадаємо, мостовий перехід довжиною майже 172 м збудований у 1962 році. За результатами обстеження основні елементи споруди знаходяться у обмежено працездатному або аварійному стані.

«Не витрачаючи кошти на будівництво тимчасової об’їзної дороги на час ремонту, було прийняте рішення про двоетапну реконструкцію. Спочатку будується новий міст з габаритом проїзду 6 м поруч з існуючим, на нього буде спрямований автомобільний рух.

Наступного року має розпочатися другий етап реконструкції. Буде розібрана існуюча конструкція прогонової будови та влаштована нова на повний габарит.

Після реконструкції ширина проїзної частини складе 9,5 м (замість 7), до 2-х метрів розширяться і тротуари для пішоходів», — йдеться у повідомленні ТОВ «Сумимостобуд» на офіційній сторінці у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: