У Конотопі зібрали найбільшу суму за всі роки проведення благодійної акції «Серце до серця»

06.05.2019

У Конотопі протягом місяця збирали кошти на закупівлю медичного кардіологічного обладнання для обласної дитячої лікарні в рамках 14-ої Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка цьогоріч відбулась під гаслом «Дитяче серденько, живи!»

До 30 квітня у конотопських закладах освіти, охорони здоров’я, магазинах, кафе та приватних підприємствах стояли скриньки з написами: «Серце до Серця» та «Дитяче серденько, живи!». Аби до акції долучилося якомога більше конотопців, влаштували ряд масових заходів.

Як повідомила на своїй Фейсбук-сторінці начальник відділу у справах молоді та спорту Ольга Качура, усього розповсюдили 45 скриньок. Впродовж акції зібрали 18 069,70 гривень. Це найбільша сума за всі роки проведення акції у Конотопі.

По завершенні акції у центрі міста влаштували фінальний концерт. Біля «Кінотеатру «Мир» виступали студенти, творчі колективи, вихованці музичних шкіл та міських будинків культури. Завершив концерт виступ кавер-гурту «Даггер» військового оркестру 58-ої ОМПБр.

Як йдеться на офіційному сайті фонду «Серце до Серця», акцію проводять з 2006 року. За цей час зібрали майже 36 мільйонів гривень. На ці кошти придбали медичне обладнання в територіальні медичні об’єднання кожної області України.

Нагадаємо, у рамках іншої благодійної акції «До Світлого дня — світлі вчинки», яка тривала по всій області, цього року вдалося зібрати понад мільйон гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: