У Сумах горіла дача

06.05.2019

5 травня о 19:38 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу в дачному будинку по вул. Садова в садовому товаристві «Зв’язківець» в обласному центрі. на місце події було направлено черговий караул 1 – ї та 3 – ї Державних пожежно – рятувальних частин.

По прибуттю було встановлено, що будинку горить покрівля на площі до 10 кв. м. та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту житлового будинку та лазню, яка розташована в прибудові.

О 20:12 загоряння локалізували, а о 20:44 – витративши на гасіння до 8 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 10 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок загоряння постраждав власник будинку 1961 року народження, який після надання необхідної медичної допомоги знаходиться на амбулаторному лікуванні.

Вогнем знищені домашні речі, пошкоджено особисте майно, побутову техніку, електроінструмент та покрівлю на площі до 10 кв. м..

За попередніми висновками фахівців причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації газового обладнання.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: