На Охтирщині донька з «фокусом» обібрала рідну матір

06.05.2019

Подія сталася в одному із сіл Охтирського району. До правоохоронців з заявою про крадіжку родинних заощаджень звернулась 56-річна жінка. Вона розповіла: гроші зникли за дивних обставин: ніби й чужих нікого не було, але замість справжніх грошей, що зберігались у хаті, в схованці виявились сувенірні папірці. яка повідомила, що за дивних обставин зникли кошти, які були сховані вдома. 

Правоохоронці виїхали на місце події та розпочали першочергові розшукові заходи. І результат не забарився – виявилось, що до підміни грошей «доклала руку» 32-річна донька заявниці. 

«Жінка свою провину визнає. Каже, що на крадіжку пішла через нестачу коштів. Знаючи, де знаходиться схованка з грошима, вона спочатку поцупила 8 тисяч гривень, залишивши замість них сувенірні гроші. Зрозумівши, що зникнення грошей лишилось непоміченим, зважилась на повторну крадіжку, тепер 12 тисяч. — коментує Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. – Діяла за тією ж схемою. Проте цього разу «фокус» не вдався, і мати одразу побачила підміну».

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Покарання для спритниці може стати позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: