Водій тролейбуса, який їздив з відчиненими дверима, отримає догану

06.05.2019

КП «Електроавтотранс» прокоментувало відзняте сумчанином відео, на якому тролейбус №222 по маршруту №1 везе пасажирів із відчиненими задніми дверима.

За словами речниці підприємства Ірини Крячко, причина поломки з’ясована, поломка усунена. Ця ситуація не передбачає службового розслідування, але водій отримає догану.

«Я рушив від зупинки «Медичний центр», підійшла жінка й сказала, що неповністю закривається стулка. Я відповів, що подивлюся. У мене все було в машині нормально. Під’їхавши до зупинки “Універмаг «Київ», я помітив, що там випав винт. Я заблокував стулку відром з піском і продовжив рух на двоє дверей. Під’їхавши до кінцевої, “Хімпрому», я зробив двері сам і поїхав по маршруту. З такою неполадкою я не повинен заїжджати в депо, я сам все зробив. Я зразу не помітив, стулка теліпалася, то закривалася, то відкривалася. Одна жінка лише підійшла й підказала, що стулка теліпається. Тоді була друга зміна, людей їхало вже небагато», – розповів сам водій Ігор Прасок.

Начальник відділу безпеки руху Тетяна Наконечна розповіла, що цей водій працює на підприємстві з 1991 року та має кваліфікацію другого класу. За її словами, керівництво не заперечує порушення у роботі водія.

«Розглянемо цю ситуацію з іншого боку. Водії, коли від’їжджають від зупинки перевіряють стан положення дверей за допомогою контрольних лампочок. Зі слів водія, контрольні лампочки не світилися і тому він не бачив, що стулка дверей була відкрита. Несправність водій усунув сам на кінцевій зупинці. І виникає питання до автора відео, чому він знімав, а не підійшов до водія і не сказав. Так як водій працював без кондуктора і контрольні лампочки не світилися, він міг і не побачити. Звісно, з нього взято пояснення»,  – прокоментувала інцидент Тетяна Наконечна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: