Керівники РДА написали заяву на блогерку, яка оприлюднила їхні зарплати

06.05.2019

Марина Бойко, блогерка з Білопілля, яка оприлюднила в соцмережі задекларовані заробітні плати керівництва місцевої райадміністрації, тепер змушена пояснювати цю ситуацію поліції.

27 квітня у Фейсбуці жінка опублікувала картинку, на якій показані зарплати (до речі, найбільші серед керівництва РДА Сумщини) керівництва Білопільської РДА за рік. Звісно, почалося емоційне обговорення цієї ситуації в коментарях. Чиновники вирішили також відреагувати на публікацію і написали на блогерку заяву до поліції.

«Заяву на мене написали за те, що я емоційно висвітлюю їхні деклараціі, цим дестабілізую ситуацію в районі, несу пряму загрозу їхньому життю та обмежую їх конституційні права», – говорить Марина Бойко.

Ельвіра Біганова, речник ГУ Нацполіції Сумщини, підтвердила, що заява дійсно була, і за процедурою всіх фігурантів цього конфлікту мали опитати. Адже, якщо є заява, то поліція має реагувати. «5 мешканців Білопілля, які написали на неї заяву, опитані. Марина Бойко коментувати цю ситуацію відмовилася, посилаючись на статтю 63 Конституції  України. Щодо кримінальної справи, то вона не  відкривалася і не відкрита», – повідомила Ельвіра Біганова.

За словами Марини Бойко, вона вже ознайомилася із заявою та звернулася до поліції з проханням надати їй матеріали справи для копіювання. Наразі жінка чекає відповідь.

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: