У дворі багатоповерхівки грабували автівку

07.05.2019

На лінію «102» надійшло повідомлення від жительки Шостки про те, що невідомий намагається викрасти автомобіль, припаркований у дворі багатоповерхівки, де вона проживає. На виклик негайно вирушили співробітники у складі групи реагування патрульної поліції. За кілька хвилин вони прибули на вказане місце і застали зловмисника на «гарячому».

«Підозрюваному 22 роки, він житель одного з населених пунктів Шосткинського району, – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – На момент затримання він вже розбив переднє бокове скло автівки та виніс з неї акумулятор, автомагнітолу з колонками, автомобільне колесо і навіть чохол з керма».

Затриманого доставили до відділу поліції і опитали. Хлопець пояснює свій вчинок «випадковістю»: мовляв, гуляв містом, випадково побачив машину, і так же випадково йому прийшла думка її обікрасти.

Наразі все майно, яке юнак поцупив було з легковика, вже повернуто власнику. Відносно самого зловмисника в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, чи навіть позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: