Пійманого крадія тюльпанів оштрафували на 2 тисячі

07.05.2019

В Охтирці одного з правопорушників, які знищили та пошкодили саджанці тюльпанів на міських клумбах біля Соборної площі, визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого Кодексом України про адміністративні правопорушення за порушення пп.8 п.16.1 р.16 Правил благоустрою території міста Охтирка та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Після встановлення факту знищення зелених насаджень управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства спільно з відділом взаємодії з правоохоронними органами та надзвичайних ситуацій було переглянуто запис з міських камер відеоспостереження та передано його до Охтирського відділу поліції, де і було встановлено осіб правопорушників.

Штраф у розмірі 1360,0 грн має бути сплачений правопорушником протягом 15 днів з дня вручення постанови про накладення штрафу. Постанова вручена особисто правопорушнику під підпис 07 травня 2019 року одразу після закінчення засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Охтирської міської ради, де розглядався протокол про адміністративне правопорушення за даним фактом, складений інспекцією з благоустрою. Правопорушник, присутній на засіданні адмінкомісії, визнав свою провину у скоєному правопорушенні та шкодує про свій вчинок.

Підраховано збитки за заподіяну шкоду з урахуванням вартості квітів, роботи працівників по догляду за клумбами, де росли тюльпани, та надано правопорушнику рахунок-фактуру на суму 1035,56 грн відшкодування збитків.

Станом на 16.00 07.05.2019 встановлено особу другого правопорушника, на якого зараз складається протокол про адміністративне правопорушення, повідомили в Охтирській міськраді.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: