Сучасний спорткомплекс встановлено у центрі реабілітації дітей завдяки обласним депутатам-опозиціонерам

08.05.2019

7 травня до Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, який розташований у Шостці, завітали депутати Сумської обласної ради (ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ) Микола Войтенко, Володимир Пилипейко та правозахисник, кандидат юридичних наук Дмитро Єфіменко. Обласні обранці приїхали оглянути та проінспектувати, як освоєні кошти обласного бюджету і як встановлено спортивний комплекс у закладі, де постійно проживають до 50 вихованців, що потрапили у важкі життєві обставини.

Наприкінці минулого року було подано депутатський запит про виділення 600 тисяч гривень з обласного бюджету. Колеги ідею підтримали і вже через кілька місяців був закуплений майданчик, який завершують встановлювати у дворі установи.

«Спортивний комплекс передбачає майданчики для інтерактивного розвитку дітей різного віку, — розповів Володимир Пилипейко. — У складі комплексу майданчик для ігор міні-групами у баскетбол і волейбол з гумовим покриттям, близько 15 антивандальних тренажерів, рукоход, пружинки-качалки у вигляді машинок і мотоциклів для малюків. Результатом задоволені відсотків на 70, тому що не все встановлено. Тренажери монтуються поетапно. Але діти вже грають і задоволені. А це для нас найголовніше».

Вихованці центру в захваті від нових встановлених гойдалок і тренажерів. За словами вихователів, коли після установки дітям дозволили на них гратися, радості не було меж. Хлопці тепер навіть не хочуть виходити на прогулянки в місто, віддаючи перевагу відпочинку на новому майданчику.

«Ми намагаємося розвивати дітей, молодь, бо це – майбутнє нашої України, — каже Микола Войтенко. Наша політична сила – ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ приділяє велику увагу розвитку дітей. Спортивні вуличні тренажери і дитячі майданчики ми встановлюємо не тільки в Шостці, а й по області. У цьому спортивному комплексі передбачені тренажери для розвитку всіх видів м’язів, щоб діти розвивалися. Ми розуміємо, що активний спосіб життя підростаючого покоління — це здоров’я нашої нації. Нам приємно, що і діти, і працівники центру щиро дякували за новий майданчик і підтримку установи».

Депутат говорить, що у планах – придбати для цього центру телевізор в кімнату відпочинку, оскільки старий вийшов з ладу, і професійну пральну машину.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: