У сумському пологовому будинку — радянські ліжка та страшні подушки

08.05.2019

Провести покращення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров`я міста Суми просить авторка електронної петиції Анна Савченко.

«Мені, як громадянці міста Суми, не один раз доводилось проходити лікування у закладах охорони здоров`я міста Суми: починаючи від Сумської міської дитячої клінічної лікарні святої Зінаїди (де в минулому році нарешті зробили ремонт та замінили старі радянські ліжка, подушки та ковдри) й у лікарнях для дорослого населення, а саме гінекологічному відділенні Сумського пологового будинку №1 та в КУ «Сумська міська клінічна лікарня №1»(в останній цього року).

Якщо в КУ «Сумська міська клінічна лікарня №1» хоча б зроблені ремонти в палатах й стоять нові ліжка, але подушки й ковдри на них для перебування в стаціонарі хворих сумчан і досі радянського зразка (по їх вигляду й користуються ними вже не перший десяток років); то у гінекологічному відділенні Сумського пологового будинку №1 — і досі радянські ліжка із сітки й така сама проблема з ковдрами та подушками. Там лікуються майбутні мами та лежать вагітні жінки на збереженні.

Пропозиції щодо вирішення до міської влади:

1) Проінспектувати заклади охорони здоров`я міста Суми та замінити подушки й ковдри.

2) Виділити кошти на заміну старих радянських ліжок із сітки, на яких лежать хворі люди тижнями у стаціонарах Сум.

3) Розпочати ремонт у гінекологічному відділенні Сумського пологового будинку №1, адже як би не намагались лікарі своїми силами зробити умови перебування в стаціонарі кращими, без втручання влади та залучення коштів на ремонт ситуація не зміниться.

Здоров`я — найважливіший скарб людини. Зробіть, будь ласка, умови перебування в сумських лікарнях комфортними для жителів міста!

Додаю фото з Сумської міської клінічної лікарні № 1, зроблені у кінці квітня 2019 року.

Дякую нашим лікарям і персоналу медичних закладів за їх плідну працю й дбайливе відношення до пацієнтів. Ви справді робите все можливе для скорішого одужання сумчан», — написала сумчанка.

Дата початку збору підписів: 8 травня 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 8 травня петицію підписали 3 особи з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: