Рятувальники перевіряють пришкільні табори, які працюватимуть на Сумщині

08.05.2019

Навчальний рік уже добігає кінця, і після наполегливої ​​роботи школярам потрібно заслужено відпочити, для чого і створюються пришкільні дитячі табори відпочинку.

Завданням адміністрації таборів є не тільки створення умови для змістовного та цікавого дитячого відпочинку з організацією дитячого дозвілля, а й зробити перебування дітей і працівників в таборі безпечним. І це повинно бути найважливішим питанням — збереження життя і здоров’я дітей.

Працівниками Сумського міського відділу Управління ДСНС України в Сумській області проводяться перевірки по підготовці до відкриття дитячих оздоровчих таборів відпочинку, а також таборів з денним перебуванням дітей на базі загальноосвітніх навчальних закладів, які працюватимуть в період літніх канікул.

Під час перевірки рятувальники особливу увагу звернули на необхідність утримання в належному стані електрогосподарства, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, установок пожежної автоматики, шляхів евакуації та забезпеченості первинними засобами пожежогасіння, куточків пожежної безпеки з актуальною інформацією і т.п.

Також проведено інструктажі щодо дій у разі виникнення пожежі, щодо дотримання основних заходів безпеки при евакуації людей з приміщень і по діям у разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів на прилеглих територіях навчальних закладів, повідомляє Сумський міський відділ Управління ДСНС України в Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: