Сумський депутат: «Агов, Олександр Лисенко! Не ганьби місто»

08.05.2019

Уже 5 років пройшла з тих пір, як сестри Семеренки у складі збірної України завоювали олімпійське «золото» у Сочі в біатлонній естафеті.

Проте, на Алеї олімпійської слави, яку з помпою відкривали у вересні 2012 року, їх досі немає. Сумчани активно обговорюють, чому так сталося. Самі сестри Семеренки, приїхавши в манеж СумДУ, біля якого розташована алея, дивувалися відсутності лайтбоксів зі своїм зображенням.

Як виявилося, на виготовлення і встановлення одного лайтбоксу необхідно аж 20400 грн. Про це у Фейсбуці написав депутат Сумської міськради Дмитро Наталуха.

«Продовжуючи пост Евгений Петраков про село Суми, де коли ти чемпіон, то чинуші стають в чергу з тобою сфоткатися і дати якусь срану грамоту. Але настає завтра і на тебе вже всім начхати. Олімпійські чемпіонки, повні кавалери ордену княгині Ольги, почесні громадяни м. Суми Віта та Валентина Семеренки варті того, щоб стенд з їх зображенням з’явився на Алеї олімпійської слави. Я опрацював питання і з’ясував, що Алея знаходиться на балансі Департаменту інфраструктури міста. Виготовлення стенда коштує 20400грн з установкою. Місце вже готове. Агов Олександр Лисенко! Не ганьби місто», — написав депутат.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: