Напередодні Дня Перемоги вітання від опозиціонерів приймали підопічні геріатричного пансіонату

08.05.2019

В обласному геріатричному пансіонаті сьогодні відбулися урочистості з нагоди Дня Перемоги. Привітати підопічних приїхав і обласний депутат Микола Войтенко.

«Україна понесла одні з найбільших втрат у цій війни. У найкривавішій битві минулого століття загинуло більше 7,5 млн українців. Тому щороку у травневі свята ми приїжджаємо висловити вдячність ветеранам за те, що вони дали нам можливість жити в мирній і процвітаючій країні. За те, що відновлювали міста і села після війни. За те, що передавали і передають нам свій безцінний досвід», — наголосив депутат, представник ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ.

Слід нагадати, що опозиціонери опікуються підопічними геріатричного пансіонату не лише в свята. Завдяки їхнім ініціативам тут була встановлена протипожежна сигналізація, замінені вікна на енергозберігаючі, поточні ремонти в палатах. Цьогоріч планується укріплення фундаменту будівлі та ремонти ліфтів.

За словами головного лікаря закладу Людмили Красильникової, у пансіонаті постійно знаходиться близько 200 підопічних, більшість із них не можуть самостійно себе обслуговувати. Тому персонал намагається створити для них якнайкращі умови перебування. Напередодні Дня Перемоги, за словами головлікаря, тут діє книжкова виставка, виставка дитячих малюнків, створена композиція пам’яті і традиційно діє польова кухня з «фронтовими» 100 грамами, кондитерськими виробами та свіжими фруктами. Також для підопічних пансіонату відбувся традиційний святковий концерт, який для них підготували артисти обласної філармонії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: