Лідер будівництва доріг «Роад констракшн» рекламує свою плитку, порівнюючи з конкурентами, даючи їм фору

09.05.2019

Компанія-лідер будівництва доріг  «Роад констракшн»на конкретному прикладі порівняла плитку власного виробництва і  конкурентів – вона укладена поруч та практично в один і той же час минулого року на перехресті вулиць Іллінської та Набережної ріки стрілки (біля «Укртелекому»), що у центрі Сум.

«Наша плитка – в ідеальному стані, плитка конкурентів – уже «посипалася» не пройшло й року.

Цього разу ми даємо нашим конкурентам фору в один рік і пропонуємо порівняти плитку конкурентів укладену минулого року і нашу, якій уже два роки. Даний, тротуар, який знаходиться на вулиці Новомістенська у Сумах біля школи №10, ми зробили ще у 2017 році. Плитка експлуатується уже два роки, кожен може сам прийти і переконатися у її якості.

На цьому, конкретному простому прикладі, ми хочемо ще й показати, що від тих зусиль, які докладає керівництво «РОАД КОНСТРАКШН» до модернізації нашого виробництва, освоюванні нових технологій, придбанню нової спецтехніки — перш за все виграють сумчани і наші замовники, клієнти…

Тому, якщо ви цінуєте якість і не бажаєте платити двічі або й взагалі щороку — звертайтеся в нашу компанію: ми вам і плитку продамо, і укладемо її згідно усіх сучасних технологій з гарантією 10 років (до речі, на плитку ми також даємо гарантію 10 років)!

Телефон для замовлень: 095-815-85-11, 095-815-85-51, або на стаціонарний: (0542)-655-069.

Також компанія «РОАД КОНСТРАКШН» виробляє та реалізує: бруківку, бруківку-двутавр, бордюри тротуарні та дорожні, камінь бутовий різних фракцій, щебінь гранітний різних фракцій, гранвідсів, керамзит, пісок кар’єрний та річковий», — ідеться у повідомленні Роад констракш на сторінці у Фейсбуці.

На головному фото — продукція компанії-лідера будівництва доріг дворічної давнини, а на іншому — плитка конкурентів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: