12 ножових: Чоловіка ледь не вбили серед міста

10.05.2019

Подія сталася в Ромнах.

Працівник поліції, будучи не на вартуванні, відвозив друга додому. З автомобіля помітив, як на бульварі Московському нібито б’ються чоловіки. Він зупинився і уже ближче побачив, як двоє нападників сиділи на чоловікові зверху: один зі зловмисників тримав у руках маленького ножа. Той, що був зі знаряддям, побіг, тільки-но побачив незнайомців. «Дьору дав» і третій, який просто спостерігав осторонь. А от їхнього спільника поліцейському вдалося зловити.

Постраждалий лежав обличчям до землі. Коли рятівники його перевернули, помітили кров, що пульсувала із шиї, а під футболкою була купа колотих ран. Поліцейський одразу викликав «швидку» та підмогу. 

Згодом чолов’яга, який тримав у руках ножа, повернувся на місце злочину до товариша. Працівник поліції впізнав його по пошкодженому мізинцю, який запримітив ще одразу: палець був майже відірваний та кровоточив. Нападник був упевнений, що йому нічого не загрожує, адже сховав і ніж, яким наносив удари, і телефон, що відібрав у потерпілого. Та все ж його затримали.

За словами інспектора сектору моніторингу Роменського ВП Марини Йосипенко, чоловік, якому нанесли удари ножем, раніше був судимий за крадіжки. Зараз він перебуває на лікуванні в Роменській ЦРЛ. 

Що ж трапилося на місці події — поліція з’ясовує. Наразі з факту події відкрито провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Від семи до десяти років ув’язнення чекає на кривдників.

Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: