Жителя Конотопщини, який ледь не до смерті забив товариша, засудили на 6 років

10.05.2019

Конотопською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення стосовно 46-річного жителя Конотопського району, який наніс своєму товаришу близько 10 ударів колуном.

Подія сталась 23 липня 2018 року в будинку обвинуваченого у с. Козацьке Конотопського району. До господаря прийшов у гості 40-річний товариш. Чоловіки протягом дня вживали спиртні напої. Зі слів обвинуваченого, він вирішив відпочити, ліг на ліжко, проте його товариш увесь час бубонів і заважав йому спати. Це неабияк розлютило господаря будинку, він схопив колун та двічі вдарив ним товариша по голові, а коли той, втративши свідомість, впав на підлогу, наніс йому ще декілька ударів по тулубу.

«Потерпілий, який не зважаючи на численні рублені рани, поламані ребра та скальповану рану голови, вижив. Він пояснює, що не міг залишити в спокої товариша, оскільки той був винен йому 25 грн, які залишились після купівлі спиртного», – розповіла прокурор Конотопської місцевої прокуратури Юлія Волосюк.

Конотопський міськрайонний суд визнав обвинуваченого винним за ч. 1 ст. 121(умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України та засудив до 6 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: