Вуличний бешкетник намагався підкупити поліцейського

10.05.2019

До поліції зателефонувала 54-річня жінка та повідомила, що невідомий чоловік в стані сп’яніння, біля магазину одного з сіл району, поводить себе неадекватно, чіпляється до перехожих та ображає їх нецензурною лайкою.

«На виклик виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції. Вони затримали порушника та доставили його до приміщення відділення поліції, — коментує Сергій Тітенко, начальник Середино-Будського відділення поліції. – Свою провину бешкетник визнавав, а коли трохи протверезів, почав пропонувати «мирно розійтися» за грошову винагороду у сумі тисячі гривень, за не притягнення його до адміністративної відповідальності. Поліцейські попередили чоловіка про відповідальність за пропозицію хабара та про те, що всі його дії фіксуються на камеру відеоспостереження, але зловмисник не відреагував».

Дії чоловіка в поліції кваліфікували як пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі. Дану подію зареєстрували за ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України. Тож, окрім адміністративної, за ст. 173 КУпАП, чоловік нестиме ще й кримінальну відповідальність, яка передбачає сплату штрафу у розмірі від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до п’яти років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: