Пішов із життя відомий сумський викладач

10.05.2019

9 травня пішов із життя доцент кафедри прикладної екології Сумського державного університету, кандидата технічних наук Соляник Валерій Олександрович.

«Все сталося так несподівано та швидко, що у всіх, хто знав Валерія Олександровича, це нещастя не вкладається в голові. Валерій Олександрович працював на кафедрі з 2000 року, пройшов шлях від викладача до доцента, декілька років обіймав посаду заступника завідувача кафедри. Він був компетентним у багатьох питаннях.

Згадуючи Валерія Олександровича, на думку спадає історія з життя відомого музиканта Джона Леннона. Коли тому було 5 років, у школі задали домашнє завдання, запитавши, ким він хоче стати, коли виросте. Ленон написав: «щасливою людиною», на що вчитель відповів, що він не зрозумів завдання. Леннон відповів вчителю, що той не зрозумів життя.

А ось Валерій Олександрович розумів життя і цінував його… Він був душею будь-якої компанії, міг знайти слова, щоб утішити, розвеселити, завжди міг дати мудру пораду, був доброю та чуйною людиною, люблячим батьком і дідом, справжнім другом, колегою. Неможливо не згадати його блискуче почуття гумору та командний дух.

Неймовірно складно усвідомити і повірити в те, що його вже немає серед нас…

Пам’ятаємо. Любимо. Сумуємо…

.

Прощання відбудеться в неділю об 11:00 за адресою Іллінська 37а, траурна зала (навпроти 3 поліклініки)» — висловлюють співчуття колеги.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: