Юрій Свідлов знову очолив Кадетський корпус

11.05.2019

Вчора перший заступник Голови Держприкордонслужби України генерал-лейтенант Юрій Гресько здійснив робочу поїздку до м. Суми, під час якої представив колективу державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка Держприкордонслужби України новопризначеного керівника.

Згідно з наказом Голови Держприкордонслужби України на посаду начальника державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка Держприкордонслужби України призначено генерал-майора Юрія Свідлова.

«Відповідно до законодавства України в Адміністрації Держприкордонслужби України проведено конкурс на зайняття посади начальника державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка Держприкордонслужби України. За результатами роботи конкурсної комісії переможцем конкурсу, у якому взяли участь три військовослужбовця прикордонного відомства, визначено Свідлова Юрія Івановича», — зазначив у своєму виступі генерал-лейтенант Юрій Гресько.

Керівництво Держприкордонслужби України та колектив «Кадетського корпусу» привітали Юрія Івановича з призначенням на посаду керівника ліцею.

У ході відвідування ліцею перший заступник Голови Держприкордонслужби України генерал-лейтенант Юрій Гресько провів особистий прийом представників батьківського комітету ліцею, а також ознайомився з інфраструктурою та навчальним процесом закладу.

У подальшому генерал-лейтенант Юрій Гресько побував в управлінні Сумського прикордонного загону, де провів службову нараду. Юрій Петрович заслухав керівництво загону про стан справ на ділянці відповідальності органу охорони державного кордону, визначив відповідні завдання.

На завершення робочої поїздки перший заступник Голови Держприкордонслужби України генерал-лейтенант Юрій Гресько разом начальником Східного регіонального управління Держприкордонслужби України генерал-майором Андрієм Ігнатьєвим та заступником директора департаменту особового складу – начальником управління професійної підготовки та організації освітньої діяльності Адміністрації Держприкордонслужби України полковником Олегом Фігурою відвідали алею Слави загиблих воїнів на міському кладовищі, де вшанувавши пам’ять загиблого в 2014 році офіцера-прикордонника Артема Коханого, який віддав своє життя, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, повідомляє Держприкордонслужба.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: