Дівчину збили на узбіччі дороги

11.05.2019

Подія сталася в Буринському районі. Після отримання повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції.

Як з’ясували поліцейські, 20-річна потерпіла йшла по узбіччю дороги. Почувши, що позаду їде трактор, дівчина відступила ще на метр на узбіччя і продовжила рух далі, та раптом відчула сильний удар ззаду і впала на землю. Жінку на узбіччі дороги побачили перехожі, вони й викликали «швидку».

Уже через деякий час поліцейські наздогнали водія, який не зупинившись поїхав далі. Ним виявився 23-річний мешканець Недригайлівського району, що керував трактором МТЗ 1221.2, до якого була причеплена зернова сівалка. Саме нею тракторист ймовірно і зачепив дівчину. Надавати свідчення поліцейським водій відмовився. Транспортний засіб вилучено та доставлено на штрафмайданчик Буринського ВП.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Долю водія в подальшому вирішить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: