На автодорозі п’яний водій злетів у кювет і врізався в дерево

11.05.2019

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Ромни -Липова-Долина — Лебедин – Тростянець — Мезенівка в районі повороту на село Зубівка, Тростянецького району.

Прибувши на місце події, працівники поліції встановили, що 35-річний водій автомобіля ВАЗ-21011, рухаючись у напрямку міста Тростянець, з боку Лебедина, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет по ходу руху автомобіля, де в подальшому зіткнувся з деревом.

«В результаті ДТП автомобіль зазнав механічних пошкоджень, а водій отримав численні тілесні ушкодження: ЗЧМТ, струсу головного мозку, забійні рани голови, множинні садна грудної клітини, верхніх та нижніх кінцівок, — повідомив начальник Тростянецького відділення поліції Олександр Гресь. – Постраждалий госпіталізований до реанімаційного відділення Тростянецької ЦРЛ. Вже встановлено, що водій перебував за кермом автівки у стані сильного алкогольного сп’яніння. І це просто диво, що він не зіткнувся на дорозі ні з іншими автомобілями, ні з пішоходами. Інакше наслідки могли б бути значно трагічнішими».

У поліції за фактом ДТП почали слідство. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: