«Танцювальна родина Живчик» із Сум підкорила Париж

14.05.2019

З 4 по 11 травня народний аматорський ансамбль танцю «Танцювальна родина Живчик» комунального закладу Сумської обласної ради – Сумський обласний науково-методичний центр культури і мистецтв взяв участь у ХІІІ Міжнародному фестивалі мистецтв та конкурсі «ETOILES DE PARIS», що проводився в Парижі (Франція), і повернувся з перемогами.

Перше місце у молодшій віковій категорії (9-11 років) здобув номер «Look at us», а в зведеній категорії перемогу (перше місце) отримали вихованці із номерами «3-D» та «Школа».

Варто зауважити, що конкурс був дуже масштабним і потужним, адже брали участь діти із Франції, Польщі, Росії, Малайзії, Індонезії, Болгарії та величезна кількість колективів з України. 

Дружна танцювальна родина «живчиків» прогулялася вуличками Праги (Чехія), Парижа (Франція) та Нюрнберга (Німеччина), адже організатори конкурсу провели фантастичні екскурсії цими містами. Феєричним завершенням подорожі стало відвідування Діснейленду у Парижі. Перемоги, емоції, адреналін, висота, швидкість, посмішки – все це залишиться в серці наших дітей назавжди.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: