Роменчанці присвоїли звання «Жінка року»

14.05.2019

У Київському університеті імені Бориса Грінченка за ініціативи Громадської організації«Федерація жінок за мир у всьому світі» та Глобальної мережі жінок за мир відбулася міжнародна конференція, під час якої відбулася  церемонія нагородження «Жінка року».

У ній взяли  участь представники громадських організацій, державних установ, видатні митці, освітяни, науковці та гості з Європи, Японії, Південної Кореї.

На конференції роменчанці Валентині Єфремовій присвоїли звання «Жінка року» та вручили відзнаку «За розвиток мистецтва України», повідомляє Роменська міська рада.

Валентина Єфремова присвятила свою діяльність культурно-мистецькій ниві України. В рамках проекту «Повернення» створені художня галерея Миколи Нечвоглода у Великій Писарівці; відкрито художню галерею ім.Івана Кавалерідзе в Ромнах, для якої подаровала картини, документи, книги з власного зібрання. Подарувала понад 50 творів та книг по мистецтву для оздоблення кабінету естетики ЗОШ ім.А.Йоффе у Ромнах. Куратор скайп-мостів з Ромни-Нью-Йорк, США, Конотоп-Нью-Йорк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: