У Конотопі виявили прихильника ДНР

15.05.2019

Співробітники СБУ завдяки зверненню мешканців Конотопа встановили громадянина України, який зберігав удома, а також використовував публічно предмети з символікою так званої «ДНР». Про це повідомляє прес-група УСБУ в Сумській області.

Під час перевірки отриманої інформації оперативники спецслужби встановили, що мешканець Конотопа на початку квітня отримав від свого знайомого з Донецька, який приїжджав на Сумщину, вироби з символікою псевдореспубліки.

У межах розпочатого кримінального провадження за ст. 110 Кримінального кодексу України правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника, у ході якого виявили та вилучили предмети із символікою так званої «ДНР», зокрема одяг, монети. З чоловіком проведено профілактичну бесіду, під час якої він усвідомив неприпустимість таких дій.

Триває досудове розслідування для встановлення всіх осіб, причетних до розповсюдження зазначених матеріалів, а також можливої причетності зловмисника до протиправної діяльності, спрямованої на шкоду інтересам України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: