Мер Мішель розповів, як врятував лошат від забою на м’ясо

16.05.2019

Поки в Глухові рахують дні, скільки днів мера немає на роботі, він продовжує активно вести свою сторінку у Фейсбуці і заявляти про свою позицію з тих чи інших питань. Сьогодні Мішель Терещенко розповів, як разом із дружиною врятував від забою лошат і виступив за відродження українського конярства:

«Півроку тому ми з Olena Terestchenko врятували двох маленьких лошат породи орловський рисак від смерті (забою на м‘ясо). Як ми здивувалися, коли з‘ясувалося, що ці малечі є нащадками орловських рисаків з кінних заводів Терещенків! Лише коней, які були виведені на кінних заводах нашої родини вдалося зберегти після більшовицького перевороту зусиллями пана Бутовича. До речі, ціною його життя.

Чому ж зараз повністю знищують племінну роботу та конярство як галузь, розпродають землі, а породистих скакунів морять голодом та масово протиправно здають на м‘ясо??? Ми маємо негайно припинити таку ганебну практику та відродити минулу велич українського конярства!

Дивно, що після вчорашнього пікету Міністерство розповсюдило прес-релізи, що з кормами проблем немає, що, звичайно, не відповідає дійсності».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: