Сумські фіскали накрили підпільний алкоцех під Києвом

16.05.2019

Під процесуальним керівництвом прокуратури Сумської області сьогодні, 16 травня, співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань та оперативного управління ДФС в Сумській області виявлено та припинено діяльність підпільного цеху з виробництва алкогольних напоїв, розташованого в Київській області.

У ході слідчих дій виявлено устаткування, що забезпечує масове виробництво підакцизної продукції, одночасно вилучено близько 10 000 літрів спирту та готової продукції. Всього виявлено товарно-матеріальних цінностей на суму близько 5 млн грн. Встановлено, що незаконно виготовлені алкогольні напої збувалися по всій Україні, зокрема в Сумській області.

Проводяться необхідні заходи для встановлення повного кола осіб, причетних до скоєння незаконної діяльності. Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 28 / ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: