Опозиціонери Сумщини подарували обласному перинатальному центру 77 кущів троянд

16.05.2019

Цього року біля обласного перинатального центру розквітне 77 кущів троянд. Їх подарували закладу, а відтак і породіллям, депутати Сумської обласної та міської рад – представники ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ. Квіти вирішили висадити в середині травня, після того, як ґрунт прогрівся і зникла загроза нічних заморозків.

«Це не перший пологовий будинок, де у нас пройшла подібна акція, — розповів депутат обласної ради Микола Войтенко в ефірі телеканалу АТВ. — Минулого року яскрава клумба з’явилася у Шостці. Для сумського центру ми обрали 77 районованих кущів троянд. Сімка – щасливе число, а дві сімки – подвійне щастя. Тож ми бажаємо усім породіллям бути щасливими, аби все добре склалося і в них, і в їхніх дітей».

За рік у перинатальному центрі приймають до 3 тисяч пологів у жінок з усієї області. Нині тут 85 породіль.

Головний лікар Сумського обласного перинатального центру Марина Кузьоминська каже: «Нам створили прекрасний весняний настрій і свято у вигляді квіткових полян. Тут велика красива територія. Тепер вона стане ще привабливішою».

Суми мають повернути статус міста троянд, певні опозиціонери, і зробити це в силах городян – достатньо цінувати красу і не руйнувати те, що створюють інші.

«Я сподіваюся, що ми продовжимо традицію озеленяти і уквітчувати Суми. Ми почали це робити з перинатального центру, тому що саме тут народжується життя. Сюди приходить багато людей і троянди ще більше доповнять свято торжества», — зазначив депутат міської ради Віталій Жиленко.

Красуні-троянди приїхали з Буринського району, вони районовані, стійкі до холодів і будуть довго радувати усіх своїми яскравими кольорами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: