У Сумах на небезпечних сходинках постраждало четверо людей

17.05.2019

У будинку на вул. Горького, 36 у Сумах є нещасливий ганок. Його сходинки — у жахливому стані, поручнів немає. І на цьому злощасному ганку постраждали вже чотири літні людини — Микола Якимович Прохода, два його сусіда, а недавно ще й дружина Миколи Якимовича, яка при падінні зламала два ребра.

Рік тому Микола Якимович був на прийомі у мера з колективним листом від імені мешканців будинку, в якому вони просили відремонтувати ганок, встановити поручні, привести до ладу козирки під’їздів, на яких уже ростуть дерева, і замінити діряві жолоби. Мер пообіцяв, що все буде зроблено, і дав доручення директоруо бслуговуюючої організації «Домком Суми».

«Домком» мерське доручення не виконав, і Микола Прохода знову пішов на прийом, на цей раз до начальника департаменту інфраструктури Григорія Яременка. Той викликав директора «Домкому» і усно наказав йому приступити до робіт і відремонтувати ганок до 8 серпня. Підсумок — нульовий. Як повідомив Микола Прохода, дерева ростуть, ганок не відремонтований, і головне питання — з установкою поручнів — не вирішене.

Нинішній керівник ТОВ «УК «Домком Суми» Дмитро Шевчук, який у той час працював головним інженером і обіцяв, що ганок і козирки відремонтують у жовтні 2018 року, прокоментував так:

— Восени ми ганок трохи підремонтували, виконали поточний ремонт, щоб прибрати найбільш небезпечні ділянки. Але зробити все, що потрібно було, нам не дозволила погода. На об’єкт вийде підрядник, складе дефектний акт — і до кінця травня ганок буде капітально відремонтовано, а також встановлені металеві поручні. Що ж стосується козирків, то будемо робити їх протягом літа. Але в першу чергу ми виконуємо термінові роботи, а ситуація з козирками не така вже страшна…

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: