Конотопчанина, який зарізав сина співмешканки, посадили на 5 років

17.05.2019

Конотопською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення стосовно 34-річного чоловіка, який наніс смертельний удар синові своєї співмешканки.

Нагадуємо, що трагедія сталась наприкінці грудня в м. Конотоп. Співмешканець жінки у стані алкогольного сп’яніння вдарив її сина ножем у живіт. Наступного дня від отриманого поранення 26-річний потерпілий помер у лікарні.

«У судовому засідання обвинувачений вину свою визнав повністю, щиро розкаювався. Пояснив, що вони з потерпілим розпивали спиртні напої. Захмелівши, той почав ображати обвинуваченого, зокрема дорікати його нібито непристойною поведінкою у місцях позбавлення волі. Розлютившись, обвинувачений схопив ніж і ударив пасинка в живіт», – розповіла прокурор Конотопської місцевої прокуратури Юлія Волосюк.

При винесені вироку суд врахував позицію цивільної дружини загиблого, яка просила суворо не карати обвинуваченого. Відтак чоловіка засуджено за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України до 5 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: