У Сумах пенсіонери відгуляли випускний

17.05.2019

17 травня з нагоди закінчення навчального року в «Університеті третього віку» відбулися урочистості. Під час заходу 50 слухачів отримали сертифікати про успішне завершення навчального року. Нагородили тих, хто протягом курсу не пропустив жодного заняття в «Університеті».

Цього навчального року слухачами стали більше 400 пенсіонерів.

«Університет третього віку» у Сумах створено у 2013 році. З того часу його відвідали більше 500 осіб. Діє «Університет третього віку» на базі центру надання соціальних послуг «Берегиня». Для бажаючих тут створено дев’ять факультетів: правовий, мистецький, основи медицини та здорового способу життя, сучасних технологій, садівництва та городництва, народознавства та фольклору, група здоров’я, національної та сучасної вишивки, геронтопсихології. Таке навчання є безкоштовним.

«Про навчання дізналася від знайомих ще у травні минулого року. Стало цікаво, що ж це за курси. У жовтні почала ходити на факультетсучасних технологій. Нас вчили роботі в Paint, набирати тексти, шукати музику, яку хочеш.  У мене вдома є новий сучасний комп’ютер, я тепер «сижу»  в “Однокласниках» і в Фейсбуці»,  – розповіла 70-річна Валентина Михайлівна.

Також цього дня відбулася виставка робіт слухачів університету та святковий концерт.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: