Юрій Чмирь: «Є компанії, які готові інвестувати в Україну!»

18.05.2019

З 14 по 17 травня в третьому за величиною виставковому центрі світу Messe Frankfurt (Німеччина) відбулася масштабна Міжнародна промислова виставка. З робочим візитом резонансний бізнес-захід відвідав екс-очільник Сумщини, депутат Сумської облради Юрій Чмирь.

1818 експонатів, близько 47 000 відвідувачів-фахівців із 116 країн світу — протягом чотирьох днів Франкфуртський виставковий центр став провідною міжнародною платформою для відкриття нових технологій, ділових зустрічей та обговорень.

«Наша сумська делегація провела сети переговорів. Потужні світові компанії та корпорації зацікавлені у розширенні потужностей своїх виробництв. Говорили про умови, на яких іноземці готові вкладати кошти в Україну, будувати виробничі цехи та створювати робочі місця», – коментує на сторінці в Facebook Юрій Чмирь.

За попередніми результатами перемовин є компанії, які готові заходити на українську територію та вкладати капітал.

«Це дві потужні компанії, які готові інвестувати в Україну та розвивати її промисловість, – представники французького інвестиційного фонду, а також ще один промисловий гігант. Разом сформували чіткі вимоги та пропозиції. Проте інвесторам потрібні гарантії та прозорі умови роботи. Усі чекають на політичну стабільність і зміни у нашій державі».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: