У Конотопі вперше зроблять підрахунок безпритульних тварин

20.05.2019

Спільно з міжнародним проектом animal-id.info 9-11 червня у Конотопі проводитиметься підрахунок безпритульних тварин. Про це повідомляє прес-служба Конотопської міської ради.

Спільний проект допомоги безпритульним  тваринам впроваджується у рамках підписаних меморандумів про співпрацю з проектом  animal-id.info  та міжнародним фондом «Чотири Лапи», на виконання «Програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин у місті Конотопі на 2019-2021 роки», за  участі зоозахисної організації та громадського активу міста.

Дані, зібрані, під час підрахунку, дозволять визначити необхідну кількість вакцини та інших препаратів для тварин для проведення у подальшому  заходів з стерилізації у співпраці з фондом «Чотири лапи».

На сьогодні  командою animal-id.info розроблено унікальне програмне забезпечення для мобільних пристроїв, яке суттєво спростить роботу волонтерів та координаторів. Завдяки цьому клопітка  робота з підрахунку тварин перетворюється на інтерактивний квест з використанням смартфону  та інтернету.

Обов’язковою умовою підрахунку є ранкові години з 07.00 до 09.00, саме в цей час безпритульні собаки найбільш активні на вулицях міста.

https://topkonotop.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: