СНАУ провів традиційний весняний бал

20.05.2019

Традиційно навесні Сумський національний аграрний університет організовує величне дійство. Бал — час чарівництва, місце зустрічей і місце зізнань, місце, де зав’язуються знайомства і де, нарешті, танцюють!

18 травня на паркеті Будинку Культури ім. М.В. Фрунзе, у ритмі Віденського вальсу зустрілись викладачі, співробітники та студенти Сумського національного аграрного університету.

Розпочався Бал витонченим полонезом досвідчених танцюристів, серед яких були і дебютанти. Їх навчали основам бальних танців на майстер-класах, що проходили у СНАУ. З вітальними словами до учасників Балу звернувся проректор з наукової роботи Юрій Данько, побажавши всім присутнім гарного вечора.

Крім університетських пар, учасниками дійства стали також і студенти з коледжів Сумського НАУ. Танцювальну програму Балу прикрасили та урізноманітнили виступи учасників ансамблю сучасного бального танцю «SWAY», причому на паркеті, крім основного складу, побували і наймолодшенькі — «SWAYchiki», і найстарші учасники – хобі-клас.

За традицією обрали Короля та Королеву Балу. Ними стали студент біолого-технологічного факультету Ілля Охрімчук та тренер ЗАСБТ «SWAY», випускниця СНАУ Валерія Шубіна. А серед найменших учасників були обрані Принц та Принцеса: ці почесні титули відтепер носять Володимир Колосок та Ксенія Коваленко, учасники ЗАСБТ «SWAY» категорії «Юніори 2».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: