Патрульні зупинили незаконне перевезення деревини

20.05.2019

Під час забезпечення безпеки дорожнього руху на дорожній станції патрульної поліції в селі Климентове, що на автодорозі Н-12 «Суми-Полтава», екіпаж патрульних зупинив автомобіль ЗІЛ, водій якого перевозив деревину, повідомляє прес-служба УПП Сумської області.

Оглядаючи вантаж, вартові порядку встановили, що він перевищував допустимі норми за довжиною. Водночас дозволу на участь у дорожньому русі транспортних засобів, вагові або габаритні параметри яких перевищують нормативні, керманич не мав.

Крім того, інформація, зазначена в супроводжуючих документах також викликала сумніви в патрульних, оскільки вона не співпадала з фактичною. Пояснити водій із даного приводу нічого не зміг.

На керманича патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 132–1 (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами) КУпАП та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Охтирського відділу поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: