До поліції прийшов чоловік, який спав на узбіччі дороги

20.05.2019

До чергової частини Роменського відділ поліції звернувся житель одного з сіл Роменського району. За словами 48-річного заявника, він перебрав з алкоголем, а тому, не дійшовши додому, змушений був «відпочити» на узбіччі дороги. А після того, як прокинувся, виявив, що в нього зник мобільний телефон.

Після проведених оперативно-пошукових заходів працівник поліції встановили, що до крадіжки причетний один із жителів цього ж села. Вони розшукали 36-річного підозрюваного, і вилучили у нього телефон заявника. Сам же чоловік у скоєному зазнається, розповідає: вийняв телефон з кишені п‘яного, коли той спав у траві. Що цікаво: до цього часу зловмисник ніколи в поле зору поліції не потрапляв, і проблем із законом теж ніколи не мав. Викраденим телефоном користувався до того моменту, аж поки його не вилучили слідчі.

За зібраними доказами у кримінальному провадженні чоловіку вже оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Відтак, уявна безкарність може коштувати йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: