На Сумщині пограбували сільський магазин

20.05.2019

Подія сталася цими вихідними в селі Алтинівка Кролевецького району.

Як повідомила до поліції жителька Алтинівки, близько 08:00 вона прийшла до свого магазину, де працює на реалізації товарів, і виявила пошкодженими вхідні двері. 

Як з‘ясувалось під час першочергових оперативно-пошукових заходів, злодій поцупив готівку з каси в сумі 1000 грн., платіжний термінал, деякі продукти харчування, алкогольні напої та тютюнові вироби. 

На пошуки зловмисника був орієнтований весь особовий склад територіального підрозділу, опитувались місцеві жителі, відпрацьовувались раніше судимі за аналогічні злочини особи. І за кілька годин правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий 28-річний місцевий житель, який неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення саме майнових злочинів. Викрадені товари та цінності у нього вилучено та повернуто власниці магазину.

Наразі чоловіку вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), його затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Злодію загрожує чергове покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: