Неповнолітнього піймали з наркотиками

20.05.2019

У ході відпрацювання оперативної інформації працівники Конотопської поліції отримали повідомлення про місцевого неповнолітнього юнака, у якого нібито можуть бути заборонені речовини.

Хлопця розшукали, і в ході поверхневої перевірки впевнились у правдивості отриманої інформації. В юнака й справді при собі знайшлись 2 паперові згортки з речовиною зеленого кольору, схожу на канабіс. Загальна вага сировини склала близько 5 гр. Як пояснив сам юнак, ці згортки він випадково знайшов неподалік від одного з житлових будинків. А собі залишив, бо іноді полюбляє «побавились травичкою».

Правоохоронці сировину вилучили та направили на експертне дослідження. За вказаним фактом слідчі Конотопського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), санкція якої передбачає штраф у розмірі від 850 до 1700 грн. або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт до 6 місяців, або до трьох років обмеження або позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: