Харківською їздив п’яний водій мікроавтобусу з «липовими» правами

21.05.2019

На вулиці Харківській за порушення ПДР інспектори зупинили автомобіль Ford Transit. За кермом патрульні виявили 23-річного водія, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Перевіривши його особу за наявними базами даних, охоронці порядку встановили, що він уже позбавлений права керування за нетверезе водіння. Керманич категорично відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння в присутності двох свідків.

Однак на цьому історія не закінчилася. Чоловік надав для перевірки документи, серед яких було посвідчення водія. Це відразу здивувало поліцейських, адже водійське в нього було вилучене, а сам документ, який надав громадянин, мав ознаки підробки. Він не мав голограм, текст був розмитий, а записи в ньому не відповідали даним, занесеним до поліцейської бази.

На водія інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП та ч. 3 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння, вчинені особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами в стані сп’яніння) КУпАП.

Також на місце вартові порядку викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Наразі слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: