У Сумах на благодійному концерті зібрали кошти для 3-річної онкохворої дівчинки

22.05.2019

У Сумах відбувся другий благодійний концерт класичної музики «Віра, надія, любов». Головна мета його проведення – зібрати кошти на лікування трирічної онкохворої дівчинки. Організували захід викладачі та студенти СумДПУ в рамках проекту Міжнародного дитячо-молодіжного форуму «Спорт-Арт-2019».

«Лібертанго», «Чорні брови, карі очі», «Танцюючий скрипач» та різні арії з опер лунали на концерті. Їх виконали студенти СумДПУ та співаки театру драми та музичної комедії імені Щепкіна.

«Цей захід для душі, а не тільки для благодійності. І ті люди, які сьогодні тут зібралися, ми їм вдячні, і в дарунок наші студенти та всі учасники дадуть їм можливість насолодитися музикою і співом», – говорить перший проректор СумДПУ Любов Пшенична.

Кошти на лікування збирали до спеціальної скриньки. Всього ті, хто прийшов на концерт, пожертвували 4 600 гривень. Їх передадуть на лікування хворої дівчинки.

«Дай Бог, щоб у нас благодійність продовжувалась і далі, тому що зараз таке важке життя, і не кожен зможе заробити, наприклад, на дороге лікування», – говорить Анна Черкасенко, сумчанка.

http://sts.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: