У Ромнах стурбовані неприємним запахом біля заводу «Тракторозапчастина»

23.05.2019

22 травня на сесії Роменської міськради розглянули питання питання забруднення повітря біля заводу «Тракторозапчастина», поруч з яким у вечірній час стоїть неприємний запах, пишуть на сайті мерії.

Депутати наголосили, що окрім забруднення викидами повітря, завод спричиняє інші незручності для мешканців міста, такі як гучні, потужні звуки, які несуться по усьому центру міста в вечірній та нічний час, складування відходів (ймовірно з гальванічного цеху) у зеленій зоні міських скверів тощо.

Також було відмічено, що коли попереднього разу у відповідь на чисельні звернення роменців до міста прибули спеціалісти з екологічної служби, які мали здійснити заміри рівня викидів, підприємство саме в цей день викиди не здійснювало, тож комісія зробила висновок, що ситуація в межах норми.

Депутати вирішили звернутись до екологічної інспекції повторно, а також до інших владних структур вищого рівня, окрім того, було запропоновано звернутися з питання дотримання норм рівня шуму на вказаному підприємстві до Інституту гігієни праці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: