Патрульні виявили у салоні автівки мертвого зайця

24.05.2019

Подія сталася в ніч з 21 на 22 травня на автодорозі Н-12 «Суми-Полтава». У місті Охтирка інспектори зупинили автомобіль Volkswagen Golf, що рухався з технічними несправностями. Під час перевірки документів у водія та проведення поверхневої перевірки легковика патрульні виявили кілька цікавих знахідок.

«У салоні автівки ми помітили предмет, схожий на мисливську рушницю. Мою увагу відразу привернуло те, що рушниця була без спеціального чохла, кейса чи футляра, як це має бути відповідно до законодавства. До того ж, як з’ясувалося, патрон знаходився в патроннику. Також у салоні транспортного засобу була туша мертвого зайця, а в багажному відділенні — спорядження для підводного полювання та кілька чималих рибин», — розповідає командир 1-го взводу 2-ї роти управління патрульної поліції в Сумській області Євген Легкий.

Водій та пасажир нічого не змогли пояснити з приводу даної ситуації.

Для встановлення всіх обставин патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції та працівників Управління Державного агентства рибного господарства в Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: