«Да здравствует тупик»: У Сумах на вулиці Горького парканом на тротуарі відгородили пішоходів

24.05.2019

Чудернацькі рішення влади міста щодо безпеки руху на вулиці Горького, біля ЦНАПу, викликали ажіотаж серед сумчан. Фейсбук просто «горить» від обурливих публікацій та емоційних обговорень нововведення.

«Тупик подкрался незаметно», — так прокоментував встановлення паркану серед тротуару (!) архітектор Олег Кривцов.

Очевидно, таким чином хотіли змусити людей не переходити дорогу в цьому місці, а прямувати до пішоходного переходу. Як тут не процитувати відомого політика: «Хотіли, як краще, а вийшло, як завжди».

«Пазл таки завершился. Да здравствует тупик. С какими же идиотами приходится жить в одном городе. Лида, Лида… Боже-Боже! :(» — пише експерт із питань транспорту Володимир Ведмедєв. 

Не зміг промовчати із цього приводу і екс-мер Сум Геннадій Мінаєв, показвавши схему, як людей змусили йти в обхід, тоді як можна було б ходити навпростець.

«@Тарас Сай, та я и не пытался никого переубедить и изменить чье-то мнение. Но я бы назначил тебя проектантом по улице Горького ВЕЛОСИПЕДНЫЕ ДОРОЖКИ прорисовать!!!      Ты бы там ее также в том месте зигзагами сделал?      Через ДВА ГАЗОНА и ВНУТРЕННИЙ ПРОЕЗД на ул. Герцена!

Убил наповал. Не благодари за утонченность издевательства над тобой. ;-)» — написав Мінаєв.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: