Житель Сумщини прихистив пораненого лебедя

25.05.2019

У лютому ЗМІ писали про те, як глухівчанин Сергій врятував величного птаха, який застряг у крижаній пастці Павлівського озера. Білий лебідь виявився з пораненим крилом, і це майже не стало причиною його загибелі, адже ще трохи, і лід скував би тіло назавжди. Чоловік приніс птаха на руках до себе додому, годував та шукав добродіїв, котрі б погодилися відвезти лебедя до зоопарку.

Скільки радощів було у Сергія, коли після публікації в ЗМІ йому почали дзвонити небайдужі люди та пропонувати свою допомогу. Усі вже думали, що, нарешті, доля пораненого птаха влаштована, і він зараз десь у доброму місці, у парі з лебідкою. Та, як виявилося, все далеко не так позитивно.

Журналісти зв’язалися з тим глухівчанином та поцікавилися, як справи у лебедя. Відповідь здивувала: птах ще й досі мешкає в сараї чоловіка. Ніхто з добродіїв так і не довів обіцянки до кінця. Які перспективи чекають на птаха — Сергій сказати не може. Але впевнено каже, що не покине його на напризволяще. Віднести до водойми не можна, адже крило ще не зажило, і птах хворий. «Хай живе в мене, треба ж про когось турбуватися!», — прокоментував чоловік.

kourier.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: