У Шостці на двох перехрестях — дві ДТП

27.05.2019

26 травня у Шостці трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди. О 13:25 на перехресті вулиць Воронезька і Пролетарська 52-річний житель Конотопа, керуючи Chevrolet Nubira, незважаючи на те, що перед перехрестям обгін заборонений, пішов на обгін попереду йде авто. Як результат — сталося зіткнення з Changhe Ideal. Водій останнього, 41-річний шосткинець, перед поворотом ліворуч не переконався в безпеці маневру і в тому, що не створить перешкоди іншим учасникам дорожнього руху. Згідно ст. 124 КУпАП, за вчинення ДТП доведеться нести відповідальність обом водіям.

Ще одна аварія сталася близько 20:30 на перехресті вулиць Робоча — Привокзальна. Skoda Octavia, рухаючись другорядною дорогою по вулиці Привокзальній, у сторону залізничного вокзалу. У цей же час ГАЗель повертала з боку вокзалу на вулицю Робочу. Водій Skoda Octavia не надав переваги в русі ГАЗелі, що рухався головною дорогою. Як наслідок — відбулося зіткнення. Подробиці з’ясовують правоохоронці.

В обох випадках внаслідок зіткнення автомобілі отримали механічні пошкодження, люди не постраждали, повідомляє інспектор сектора реагування патрульної поліції Шосткинського відділу поліції Роман Кулик.

http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: