У Сумах полісмен збив працівника «Шляхрембуду»

27.05.2019

За даними речника теруправління Державного бюро розслідувань Олександра Білки, аварія трапилася у Сумах ще 25 квітня. Проте кримінальне провадження, в якому фігурує полісмен, ГУ Нацполіції в Сумській області направило до ДБР тільки 7 травня. Теруправління отримало його 10 травня. Про оголошення комусь підозри у справі поки не йдеться, слідство триває.

Як повідомила начальник відділу комунікацій ГУНП в Сумській області Ельвіра Біганова, попередньо співробітник поліції на своєму власному авто, але під час несення служби, скоїв наїзд на працівника КП «Шляхрембуд», який у той час працював із пристроєм для нанесення дорожньої розмітки.

За даними теруправління ДБР, у результаті аварії працівник «Шляхрембуду» отримав перелом правої кисті. За словами Олександра Білки, співробітники ГУНП одразу після аварії вилучили і авто поліцейського, і пристрій для нанесення дорожньої розмітки.

Саме вилучення цього пристрою називає однією з причин затримки з нанесенням розмітки у місті директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: