На Сумщині поліція затримала молодика на збуті боєприпасів та наркосировини

28.05.2019

Більше семидесяти набоїв різного калібру та ймовірний канабіс намагався збути 25-річний молодий чоловік одному з жителів обласного центру. Працівники карного розшуку та слідчі Сумського районного відділу поліції застали його під час «угоди», і вилучили як «товар», так і обумовлену 1000 гривен готівки.

Поліцейські в ході проведення оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» отримали інформацію про те, що один з жителів Сумщини намагається збути кілька десятків цілком боєздатних набоїв. Повідомлення негайно перевірили та отримали йому підтвердження. Справді, 25-річний житель Краснопілля знайшов на свій «товар» покупця, і привіз на обумовлене місце набої, загорнуті у поліетиленовий пакет. Працівники карного розшуку застали його саме під час передачі патронів та отримання за них грошей.

Правоохоронці вилучили більше 60 набоїв калібру 5,45 мм та 9 набоїв калібру 7,62 мм, а також обумовлену суму готівки в розмірі однієї тисячі гривень. До того ж, поліцейські знайшли та вилучили у чоловіка ще й 10 грамів рослинної речовини, схожої на канабіс, яку він теж запропонував до уваги покупця. 

«В рамках відкритого за ознаками ч.1 ст. 263 та ч.2 ст.307 КК України (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.., незаконний збут наркотичних засобів) кримінального провадження всі набої та наркосировина направлені на експертне дослідження, — коментує ситуацію начальник Сумського районного відділу поліції Вадим Теличко. — Слідчі з’ясовують джерело походження патронів та канабісу, і яким шляхом вони потрапили до молодого чоловіка. Сам він затриманий згідно ст.208 КПК України, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою».

Досудове слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: