Віталій Жиленко: «Ми знаємо, як зробити з фонтана «Садко» справжню родзинку Сум!»

28.05.2019

З 2012 року в нашому регіоні плідно працює Асоціація «Будівельних Підприємств» Сумщини. Хто в неї входить, якими об’єктами можуть пишатися її представники та чого сумчанам чекати в майбутньому, розказав голова Асоціації, депутат Сумської міської ради Віталій Жиленко.

Зараз в Асоціації близько 20 підприємств, але вона готова в перспективі об’єднати ще більше професіоналів. «В місті та області багато невеликих підприємств, яким не вистачає досвіду та можливостей спілкування з владою. Наша Асоціація створена, щоб захищати права таких будівельників, залучати їх на виконання тих чи інших об’єктів. І вони роблять багато корисного».

Наприклад, завдяки нашим професіоналам свого часу у В. Бобрику з’явився полігон ТПВ – перший такий значний об’єкт, який був зроблений в дуже короткі строки. Він і зараз — серед кращих полігонів країни. Будівельники подарували сумчанам довгоочікувану зручну розв’язку та міст на вул. 20 років Перемоги, завдяки якій можна дуже шкидко дістатися до Роменської та Білопільського шляху. А згадаймо сучасне поле для хокею на траві в парку «Казка», тенісні корти в парку ім. Кожедуба…

У 2010 році в Сумах було відновлено роботу фонтана «Садко». «Але його можна ще удосконалити, — зазначив Віталій Жиленко. — Якщо надати фонтану більш сучасного вигляду, зробити його, наприклад, співочим, додати креативне освітлення, він став би справжньою родзинкою міста. Я як депутат буду розмовляти з мером, щоб в наступному році модернізувати головний міський водограй».

Що ж, можливості є, створювати щось гарне та якісне у підприємств, які входять до складу Асоціації «Будівельних Підприємств» . Тож чекаємо на інші об’єкти!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: